Vælg en side

Stratum A/S blev oprettet i foråret 2017 efter succesfuldt at have planlagt og gennemført de sikkerhedsmæssige aspekter af åbningsceremonien for Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Stratum /ˈstrɑːtəm/
noun, plural strata [strey-tuh, strat-uh], stratums.
;one of a number of portions or divisions likened to layers or levels
[i Stratum tænker vi lag af sikkerhed]:

Navnet ”Stratum” er en tydelig reference til den måde, vi planlægger vores arbejde, produkter og syn på sikkerheden. For hvert ekstra produkt eller sikkerhedsniveau vi påtager os, lægges der endnu et lag til vores ydelse. Derved kan der let skaleres op eller trækkes et lag ud af produktet, hvis kunden eller anden ekstern varetager denne opgave.

Partnergruppen bag Stratum er meget bredt kompetencemæssigt funderet. Kredsen består af personer med militær baggrund – stadig i aktiv tjeneste i flere af Forsvarets værn. Andre har baggrund og indsigt i nattelivet samt udvikling af sikre og trygge rammer for glade gæster. Ligeledes indgår medlemmer af partnerkredsen i større byudviklingsprojekter samt skabelse af midlertidige og permanente byrum. Sidst med ikke mindst har vi i Stratum en stor kapacitet indenfor planlægning, trafikhåndtering samt afvikling af store sportsarrangementer.